
İçişleri Bakanlığınca, Hatay’da Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu başlatıldı.
Bakanlıktan yapılan açıklamayagöre, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri yansız hale getirmek maksadıyla, Hatay ilinde “Eren Abluka-12 (Hatay-Amanoslar) Şehit J.Uzm.çvş. Abdullah Akdeniz Operasyonu” başlatıldı.
Operasyonda Hatay, Gaziantep, Osmaniye İl Jandarma Komutanlıkları ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğünce; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 887 personel 67 operasyonel tim vazife alıyor.
Yurt arasında terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonları halkın desteği ile inançlı ve kesin bir biçimde başarıyla devam ediyor.
Hibya Haber Ajansı
Bir yanıt bırakın